A BOLDOG PÁROK TITKAI HANGANYAG

 

elolap1

3 előadás arról, vajon mit tudnak azok,akik harmonikus párkapcsolatban élnek

 

A PÁRKAPCSOLAT TANULHATÓ,
SZEREZD MEG TE IS EZT A TUDÁST!


Ugye Te is szeretnél


 • egy normális társat, akivel szeretitek egymást?
 • összebújós estéket a meleg szobában?
 • nagy beszélgetéseket egy pohár bor mellett?
 • hogy fél szavakból is értsétek egymást?

Ehelyett pedig ez van


 • Még nem találtad meg azt az embert, akivel le tudnád élni az életedet.
 • Mindig ugyanazt a típust választod, akivel képtelen vagy együtt élni.
 • Gyakran érzed magad magányosnak, és félelemmel gondolsz a jövőre.
 • Állandóan veszekedtek a pároddal.
 • Már felmerült bennetek a válás gondolata.

Hogyan tudok Neked segíteni?

 • A boldog párok titkai című háromrészes előadássorozatban megmutatom Neked, hogy milyen ismeretekre, készségekre van szükséged ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban élj.
 • Gyakorlati tanácsokat adok, amelyek segíthetnek Neked kifejleszteni a kellő önbecsülést.
 • Mutatok egy olyan szemléletet és konfliktuskezelési technikát, amelynek segítségével képes leszel úgy kezelni a vitás helyzeteket, hogy azok ne eltávolítsanak, hanem közelebb hozzanak benneteket egymáshoz.

 


 Mit tartalmaz A boldog párok titkai című előadássorozat?


 

3 előadás, 3 és fél óra hanganyagvirágok

 1. A párkapcsolat tanulható
 2. Az önbizalom hatása a párkapcsolatra
 3. Konfliktuskezelés, ami a párkapcsolatban is működik

 

 

 

 

Az előadásokból a következő kérdésekre kaphatsz választ:

Törvényszerű, hogy elmúlik a szerelem?

Miért van annyi probléma az anyóssal?

Miért nem képes elköteleződni mellettem a párom? Bennem van a hiba?

Miért nem tudok közelebb kerülni a páromhoz?

Hogyan hat az önbizalomhiány a párkapcsolatra?

Hogyan növelhetem az önbecsülésemet?

Hogyan teszi tönkre a párkapcsolatot a konfliktusok helytelen kezelése?

Melyek a legnagyobb hibák, amelyeket egy veszekedés közben elkövethetünk?

Hogyan lehet úgy kezelni a konfliktusokat, hogy a vita  ne eltávolítson, hanem közelebb hozzon minket egymáshoz?


Mások ezt tanulták az előadásokból:


"Nagyon örülök, hogy meghallgattam az előadásaidat, mert végre találtam megoldást arra, hogyan kezelhetem a konfliktusaimat békésen. Eddig minden nőt elüldöztem magam mellől, mert nem voltam képes arra, hogy nyugodtan, nyitottan megbeszéljem velük a problémákat. Mióta meghallgattam a hanganyagodat, gyakorlom az általad javasolt szemléletmódot és konfliktuskezelési technikát, és igazán szépen haladok.”

V. Tamás – Zalaegerszeg

„Végre egy jól összeszedett, logikusan, világosan végigvezetett koncepció! Köszönöm, hogy végigvezettél egy úton, amelynek során ráébredtem arra, hogy mennyi dolgom van még önmagammal. Megértettem, hogy az eddigi párkapcsolataim azért mentek tönkre, mert képtelen voltam leválni a szüleimről. Elhatároztam, hogy dolgozni fogok ezen.”

S. Erika – Budapest

„Köszönöm ezt a remek előadássorozatot! Nagyon sokat segítettél azzal, hogy megmutattad, nem elég várni az Igazit, hanem tenni is kell azért, hogy megtaláljuk. Miután meghallgattam az előadásaidat, elkezdtem gyakorolni az általad javasolt önbecsülés-fejlesztő gyakorlatokat, és úgy tűnik, szépen haladok, mert két hónapja megismerkedtem álmaim pasijával, és nem szaladtam el!”

P. Móni – Székesfehérvár

Mit nyersz azzal, ha meghallgatod az előadásokat? 

 • Bensőséges párkapcsolatot azzal a társsal, akire igazán vágysz.
 • Bátorságot, önbecsülést, hogy meg tudd fogalmazni az igényeidet a párkapcsolatodban.
 • Harmonikusabb életet, mert a konfliktusok közelebb visznek benneteket egymáshoz, és a viták rendezhetővé válnak.

 


Kitől fogsz tanulni?


janosi_valiJánosi Valéria vagyok, life coach és mentálhigiénés szakember.

Előadásokat, tréningeket tartok, és segítő beszélgetéseket folytatok olyan emberekkel, akik szeretnének harmonikus párkapcsolatban élni, és ezért hajlandóak tenni is.

Az alapkoncepcióm az, hogy a jó párkapcsolat tanulható, vannak bizonyos készségek, amelyeket meg lehet tanulni, továbbá érdemes megtenni mindent azért, hogy alkalmassá váljunk egy igazán harmonikus párkapcsolatra.

 


Árak


Online letöltés: 2500 Ft

CD: 3000 Ft (postaköltséggel)

 

Összegyűjtöttem neked 180 perc nagyon tartalmas előadást több mint 20 szakkönyv anyagából, és jó néhány év gyakorlati tapasztalatából.

Olyan tudásanyagot kínálok, amely hozzásegít egy boldogabb, harmonikusabb párkapcsolathoz.

Neked megér ennyit a boldogságod?

Rendeld meg MOST!

Email*
Név*
Válassz az alábbi formátumok közül!
Számlázási név*
Számlázási cím*

 


Mi történik a megrendelés után?


 • Miután megrendelted az előadássorozat hanganyagát, egy e-mailben megerősítjük a megrendelésedet, és részletesen tájékoztatunk a tudnivalókról.
 • Ha a cd-t kéred, a válasz e-mailben megadjuk a számlaszámot, amelyre elutalhatod a vételárat, és küldünk egy proforma számlát is. A fizetési határidő 8 nap. A vételár beérkezése után azonnal postázzuk neked a CD-t.
 • Ha az online letölthető hanganyagot választottad, akkor a válaszlevélben megadjuk a számlaszámot, amelyre elutalhatod a vételárat, küldünk egy proforma számlát,  és az összeg beérkezése után elküldjük a kódot, amellyel beléphetsz arra a felületre, ahonnan letöltheted a hanganyagot.

Tudnivalók


 1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
 2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd a janosiv@szemelyescoach.hu címen!
 3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki, és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.
 4. A hanganyag letöltéséhez szükséges kód kézhezvétele után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.
 5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással Jánosi Valéria egyéni vállalkozóval kötöd.
 6. Fizetési módok: banki utalás. Ha ez nem felel meg Neked, kérlek, írj a janosiv@szemelyescoach.hu címre!
 7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. Ha papíralapú számlára van szükséged, kérlek, jelezd a fenti e-mail címen!
 8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően megkapod a hozzáférésedet a hanganyag belső felületéhez és az előadásokhoz.

 

Ha kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, a janosiv@szemelyescoach.hu e-mail címre írhatsz levelet.